Франшиза

Відкрийте Відьму-бар "ЛИСА ГОРА" по нашій франшизі в вашому місті.

Відьма-бар «ЛИСА ГОРА» має потенціал розширення масштабів бізнесу як географічно в Україні та інших країнах, так і тематично (як приклад, проект «Бал у Волланд», виїзні тематичні заходи, літні формати виїзних майданчиків, тематична продукція etc).

Цiльова аудиторiя

Основна цільова аудиторія закладу - жінки віком від 27 років до 45 років (60% гостей), середнього і вище достатку, що реалізувалися у своїй професійній діяльності, цілеспрямовані та впевнені.

Стратегiя розвитку

  • Географічне

    Київ - власна мережа
    Україна (за винятком Києва) - партнерська мережа за допомогою франшизи
    Країни Європи - партнерська мережа за допомогою франшизи

  • Тематичні проекти

    Тематичні заходи (31 жовтня, 31 квітня, 7 липня і інші)
    Продаж тематичної продукції
    Відкриття тематичних закладів в рамках розвитку загальної концепції

  • Інше

Етапи розгортання проекту

  1. Укладення договору франшизи.
  2. Пошук приміщення.
  3. Доопрацювання концепції під локальну історію і традиції (паралельно з П2.)
  4. Розробка маркетингової стратегії і комунікаційної компанії.
  5. Локалізація маркетингової тематичної продукції.
  6. Побудова бізнес-процесів, підключення постачальників і пошук персоналу.
  7. Запуск бізнесу. Отримання дозвільної документації*
  8. Контроль першого етапу запуску бізнесу і внесення коригувань у міру надходження зворотного зв'язку від клієнтів.

*Необхідно окремо приділити час аналізу нормативних документів, що регламентують діяльність закладів харчування в конкретній країні!

Пакет “Франшиза” (закородонний)

  • Паушальний внесок - 20 тис. дол.
  • Авторський нагляд на період запуску - транспортні витрати та проживання.
  • Розробка фінансової моделі. Аналітика фінансових показників.
  • Роялті - 5% від доходу або фіксована сума за використання ТМ.
  • Маркетинговий внесок - 0,5% від річного виходу або фіксована сума.
  • Початкові інвестиції - від 30 тис. дол. (в залежності від готовності приміщення, в т.ч. формату бар/бар-ресторан).
  • Прибуток від 7 тис. дол. на місяць.
  • Вимоги до приміщення - від 90 кв.м. до 150 кв.м., команда - від 5 чоловік.
  • Термін окупності від 8 до 12 місяців.

Структура пакету

  1. Пакет документів по використанню франшизи (попередній договір, субліцензійний договір, договір комерційної концесії та ін).
  2. Brand-book
  3. Стандартний пакет нематеріальних активів з технологіями і інструкціями по запуску ресторану, навчання персоналу і консультації.
  4. Локалізація назв і легенд.
  5. Участь в розробці маркетингової і піар компанії.
  6. Авторський нагляд.
  7. Розміщення на сайті і спільне просування в соц мережах.

Залишити заявку

* - поля обов’язковi для заповнення